"Інтерактивний браслет-хамелеон може змінювати колір десятки тисяч разів"

3 квiтня 2015

Угорський старт-ап LIBER8 розробив технологію Tago Arc для смартфонів, яка дає змогу користувачам власноруч змінювати візерунки для інтерактивного браслета. Їх можна змінювати за допомогою спеціального мобільного додатку.

«На додатку у вас зберігаються тисячі візерунків від художників, дизайнерів та дизайнерських будинків. Заходите в базу даних, обираєте візерунок, який вам подобається, прикладаєте смартфон до браслета, виконуєте команду «перенести зображення на браслет», чекаєте десять секунд, і «гоп» – маєте новий дизайн на браслеті», – розповідає менеджер компанії Река Ковач.

Зв’язок між смартфоном та браслетом здійснюється за допомогою поширеної сьогодні технології «Near field communication» («близького поля»), яка дає змогу встановлювати радіозв’язок між пристроями, що перебувають у безпосередній близькості.

«Під дисплеєм встановлено чіп так званої «комунікації близького поля» (Near Field Communication), який дає змогу вашому смартфону взаємодіяти з електронними додатками. Осердя технології – власне дисплей і технологія «близького поля», – розповідає Река Ковач.

Ціна диво-браслета майже 300 євро.

Euronews



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua