"Інвестиції стимулюють великі проекти"

31 серпня 2013

Президент Віктор Янукович провів зустрічі з головами Кіровоградської та Волинської обласних державних адміністрацій.

Ключовим питанням під час зустрічі з головою Кіровоградської обласної державної адміністрації Андрієм Ніколаєнком було створення індустріального парку в регіоні. Реалізація проекту, на переконання посадовця, позитивно вплине на  розвиток промисловості краю. «Ми хочемо, щоб він увійшов до десяти пілотних індустріальних парків, що надасть серйозного поштовху розвитку промисловості», — сказав після зустрічі з главою держави Андрій Ніколаєнко та додав, що вже є попередні домовленості з іноземними інвесторами.

Він також повідомив, що на Кіровоградщині успішно реалізовуються проекти в аграрній сфері. «У нас збудовано кілька серйозних підприємств. І в жовтні-листопаді цього року буде готовий до здачі річковий термінал», — поінформував він, повідомивши, що 3—5 жовтня в області пройде Всеукраїнська виставка АГРОЕкспо-2013.

Окремо на зустрічі йшлося про відновлення роботи Олександрійського буровугільного комплексу та будівництво заводу з виробництва ядерного палива.

А Борис Клімчук після розмови з Президентом зазначив, що у Волинській області, на виконання доручення глави держави, створять систему кардіологічної допомоги. За його словами, в обласній клінічній лікарні вже з’явився сучасний кардіологічний центр, який дає змогу проводити унікальні операції на серці.

Як передає слова голови Волинської облдержадміністрації прес-служба Президента, завершуються й роботи зі створення кардіологічного центру екстреної медичної допомоги в Луцьку. «Завдяки реалізації цих доручень ми вже рахуємо число врятованих життів на сотні й сотні людей. Це люди, які отримують вчасну кардіологічну допомогу», — підкреслив Борис Клімчук.

Він також доповів главі держави про хід робіт з будівництва обласного перинатального центру та нового пологового будинку. Окрім цього, ознайомив Президента з ходом будівництва в регіоні нових шкіл і дитячих садків.

Посадовець зазначив, що у Волинській області успішно реалізовується й програма запобігання підтопленням паводковими водами, яку ухвалено на виконання доручення Віктора Януковича. 

Відділ новин
«Урядового кур’єра



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua