"Інвестиції у свідомість"

10 квiтня 2014

Перспективи створення суспільного мовлення в Україні та механізми його підтримки з боку європейських структур обговорили в ході робочої зустрічі віце-прем’єр-міністр Олександр Сич, генеральний директор Європейської мовної спілки Інгрід Делтенре і директор Національної телерадіокомпанії України Зураб Аласанія.

«В інформаційній сфері потрібні не лише тактичні кроки з реагування на інформаційну війну Росії, а й стратегічні заходи з імплементації європейських цінностей у життя суспільства», — передає слова урядовця департамент інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату КМУ.

Інгрід Делтенре вважає створення підзвітного суспільству мовлення довгостроковою інвестицією. Завдяки цьому Україна зможе відігравати вагомішу роль у європейському мовленні. А Зураб Аласанія відзначив єдність у підходах до суспільного мовлення, яку нині демонструють уряд, Верховна Рада і медіа-спільнота. «Ми маємо розбудувати мовлення, контрольоване громадськістю, і відшукати механізм його фінансування», — резюмував він. 



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua