"Із Всесвітнім днем електрозв’язку та інформаційного суспільства"

18 травня 2013

ВІТАННЯ

Дорогі друзі!

Всесвітній день електрозв’язку та інформаційного суспільства, який відзначається 17 травня, був установлений Резолюцією Генеральної Асамблеї ООН від 27 березня 2006 року. Таким чином, Організація Об’єднаних Націй визнала велике значення технічних процесів обробки і передачі інформації, важливість праці сотень тисяч людей, що займаються цією важливою та важкою інтелектуальною роботою.

Розвиток інформаційного суспільства та інформаційно-комунікаційних технологій — стратегічне завдання України. Цей сектор може і повинен стати каталізатором розвитку національної економіки.

Уряд схвалив Стратегію розвитку інформаційного суспільства, реалізація якої забезпечить рівноправне членство України у глобальному інформаційному суспільстві, сприятиме підвищенню національної конкурентоспроможності, розвитку потенціалу країни, створенню умов для якісного доступу до послуг у сферах інформації, освіти, науки, охорони здоров’я, культури, урядування.

Спільна розбудова інформаційного суспільства країни базуватиметься на засадах рівноправного партнерства органів влади, громадян та бізнесу.

Зі святом Вас, шановні працівники галузі інформаційно-комунікаційних технологій! Бажаю Вам оптимізму, впевненості у власних силах, професійних успіхів та особистих творчих досягнень!

З повагою

Прем’єр-міністр України Микола АЗАРОВ 



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua