"Кадрові зміни вже розпочато"

13 листопада 2014

Про складання своїх повноважень учора в урядовому прес-центрі офіційно заявив віце-прем’єр-міністр Олександр Сич. Відповідну заяву він уже зареєстрував у Верховній Раді. Про такі самі заяви оголосили й інші члени Кабінету Міністрів від ВО «Свобода» — міністр екології та природних ресурсів Андрій Мохник і міністр аграрної політики та продовольства України Ігор Швайка.

Залишать свої посади й очільники обласних і районних держадміністрацій — члени цієї політичної сили. Рішення пов’язано з результатами позачергових парламентських виборів та формуванням нової коаліції, подає аргументоване рішення Олександра Сича прес-служба віце-прем’єра.

Після завершення позачергових парламентських виборів уся відповідальність за політичну та соціально-економічну ситуацію в державі лягає на учасників майбутньої парламентської коаліції. Позаяк ВО «Свобода» не матиме фракції у Верховній Раді, а отже не може бути суб’єктом створення відповідної коаліції. Втім, урядовці поки що виконуватимуть свої обов’язки в межах чинного законодавства.



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua