"Китайські ґаджети завойовують ринок"

10 листопада 2014

Китайські бренди щораз то більше завойовують ринок вищих технологій. Тільки одна компанія Huawei за останній рік збільшила продаж ґаджетів більш, ніж на 160%. Швидко розвиваються і такі компанії, як Lenovo, Asus, OnePlus.

Розповідає фахівець Ґабріеле Ді Маттео:

«Багато років китайці займались тим, що копіювали західні ґаджети, та у певний момент вони почали купувати компанії на Заході та інвестувати мільярди доларів у дослідження. Тож сьогодні вони виготовляють конкурентоспроможні, у плані технічних характеристик, ґаджети, до того ж значно дешевші».

«Huawei випустив смартфон Mate7. На ньому є механізм розпізнавання відбитків пальців – з міркувань безпеки. Його виготовлено таким чином, що ви можете повернути палець на 360 градусів, і якщо він вологий, наприклад, влітку, пристрій без особливих складнощів розпізнає його».

«Ще одна компанія, теж китайська, розташована у північній частині Пекіна, – Lenovo. Цей пристрій, завтовшки приблизно 12 міліметрів, виготовлено з 800 окремих часточок сталі та алюмінію. Він цілковито металевий. Саме цьому він завдячує своєю надзвичайною надійністю».

«Нарешті, третій пристрій, виготовлено компанією Asus з Тайваню. На вигляд це звичайний семидюймовий планшет, та він приховує в собі таємницю! Але це і смартфон. Обидва пристрої працюють завдяки одній і тій самій сім-карті. Цей телефон – не просто аксесуар, а, якщо можна так висловитись, душа пристрою: у ньому є камера, здатна знімати за умов дуже слабкого освітлення».

 Copyright © 2014 euronews 



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua