"Київ потрапив до сотні найпривабливіших міст світу"

МАЄМО ЧИМ ПИШАТИСЯ
23 жовтня 2013

Київ став 73-м в рейтингу 100 найбільш привабливих міст світу. Список щороку складає міжнародна консалтингова компанія Reputation Institute, що базується в Нью - Йорку.

Міста оцінюються за 13 ознаками, об'єднаними у три групи: «просунута економіка» (розташування штаб-квартир провідних світових компаній, високий рівень впровадження нових технологій, фінансова стабільність), «привабливість середовища» (краса, безпека) і «ефективне управління» (привабливість для респектабельного бізнесу, прогресивна соціальна, економічна та екологічна політика), повідомляє Gazeta ua.

Рейтинг відображає рівень довіри, захоплення і поваги до міста у світі. Список міст з найкращою репутацією опублікований на офіційному сайті Reputation Institute. Цього року його очолили Сідней, Торонто, Стокгольм, Відень і Венеція.

Київ посів у рейтингу 73 позицію, тоді як столиці сусідніх держав виявилися нижче - Москва посіла лише 90-ту позицію, а Мінськ і зовсім не потрапив до рейтингу. А ось польська Варшава на 55-ій позиції.



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua