"Київські туї зеленітимуть у Сєверодонецьку"

Олена ОСОБОВА
8 квiтня 2015

Комітет Верховної Ради з питань євроінтеграції провів у цьому місті виїзне засідання. Народний депутат Ірина Луценко заявила, що її приємно здивували бізнесмени Луганщини: «У нас відбулася нарада з участю місцевих представників малого та середнього бізнесу. Вийшов дуже активний і цікавий діалог. Територія зруйнована. Роботи дуже багато. Але й чимало людей, які не збираються нікуди тікати, хочуть розвивати цей край».

За словами уповноваженого Президента України з врегулювання ситуації в Донецькій і Луганській областях Ірини Геращенко, забракло часу для обговорення всіх проблем. Тому попереду нові зустрічі вже з представниками економічних інституцій для поглиблення дискусії.

Народний депутат Мустафа Найєм зазначив, що й під час зустрічі зі студентами Східноукраїнського університету імені В. Даля превалювали питання розвитку економіки, а також розв’язання проблем, спільних для всієї України.

Народні депутати передали нове сучасне обладнання обласній дитячій лікарні й взяли участь у створенні Європейського скверу. Головними «садівниками» стали народні обранці Ірина Геращенко, Марія Іонова, Мустафа Найєм, Оксана Юринець, Єгор Фірсов, Ірина Луценко та Юрій Гарбуз, приєднався до них і голова Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Геннадій Москаль, а також дві сотні містян.

 



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua