"Кохання проміняв на банківську картку"

Микола ШОТ
26 червня 2013

«ГАЛАНТНИЙ» КАВАЛЕР. Кажуть, дай серцю волю — заведе в неволю. На Тернопільщині 20-річний юнак волю дав, але не коханню, а радше злодійській вдачі. Тепер і неволя може настати. Адже правоохоронці затримали його за підозрою у крадіжці.

Хлопець зустрічався з дівчиною, нібито навіть говорив про серйозні наміри в їхніх романтичних стосунках. У вихідні власним легковиком приїхав погостювати до родини коханої. А дівчина, сівши у салон автівки, за хвилину згадала, що забула щось, тож, необачно кинувши сумочку на сидіння, повернулася додому. Парубок серед косметичного та іншого наповнення в сумці побачив банківську картку. Одразу в нього спалахнула жадоба до легкої наживи. Пролетіла якась мить — і електронний гаманець опинився в юнака. Зауважу, що картка навіть не належала його любій, а її матері. Студентка, яка навчається в одному з коледжів обласного центру, часто користувалася батьківськими грошима.

За словами начальника сектору зв’язків з громадськістю УМВС України в області Петра Колісника, ПІН-код картки зловмисник знав, адже напередодні був свідком, як дівчина знімала з рахунку готівку. По чужі гроші юнак подався наступного дня після романтичного рандеву. На екрані висвітився баланс картки — кілька тисяч. Зняв певну суму, за рештою ж опісля приходив ще тричі. Швидко розтринькав їх на власні потреби. 

Тим часом мати дівчини із заявою про зникнення її банківської картки та зняття з рахунку шести тисяч гривень звернулася до райвідділу міліції. За кілька днів правоохоронці приголомшили потерпілу новиною: крадієм її грошей виявився кавалер доньки. Проти підозрюваного розпочали кримінальне провадження.



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua