"«Коммерсантъ-Украина» призупиняє роботу"

13 березня 2014

Керівництво російського видавничого дому «Коммерсанть» закриває газету «Коммерсантъ-Украина». Про це повідомив генерального директора видавничого дому Павло Філенков, передає Телекритика з посиланням на ІТАР-ТАСС.

З його слів, рішення про закриття видання пов'язане з нестабільною ситуацією в Україні. «Ми прийняли рішення призупинити випуск «Коммерсантъ-Украина» допоки ситуація не стабілізується. Але я не виключаю, що такого моменту не буде – економічні проблеми у видання були і до цього, вони нікуди не поділися», – пояснив Павло Філенков.

 «Основними рекламодавцями газети були компанії банківського та автомобільного сектора, з початком подій в Україні видання стало не лише безперспективним, але й безнадійним», – пояснив він.

За словами пана Філенкова,наразі вирішується питання про те, скільки журналістів будуть працювати в Україні для російського видання.

 «Ті гроші, які є у контори , будуть направлені на виплати співробітникам, заборгованостей по зарплатах ми не допустимо. Всього в штаті «Коммерсантъ-Украина» значиться близько ста осіб», – розповів гендиректор «Коммерсанта».

Нагадаємо, що «Коммерсантъ-Украина» виходить з літа 2005 року.



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua