"Компанія Kodak виходить на ринок із власним смартфоном"

24 грудня 2014

Компанія Kodak, відома в першу чергу своїми плівковими (навіть не цифровими) фотоапаратами, заявила про свою участь у січневій виставці CES 2015. Але покаже вона не новий фотоапарат (можливо нові відеокамери будуть представлені), а повноцінний смартфон, який вона хоче випускати під власним брендом.

Компанія Kodak недавно пережила банкрутство і на найближчі роки вибула з боротьби за ринок споживчої фототехніки, так що тепер вона шукає себе в нових напрямках бізнесу. Про її смартфон наразі нічого невідомо. Представники компанії не бажають розкривати інформацію про новий гаджет, так що нас може очікувати і даремний бюджетник на рівні недорогих китайців, і потужний флагман з хорошою вбудованою камерою.

Чекати залишилося зовсім недовго, оскільки виставка CES 2015 пройде в період з 6 по 9 січня включно. Можливо Kodak представить нові системи відеоспостереження, в тому числі і за маленькими дітьми, та й від своїх відеокамер вона не відмовиться, очікується поповнення лінійки PixPro, в тому числі і за рахунок декількох екшен-камер.

Євромобіл 



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua