"Компанія Sony закрила всі свої магазини в Канаді"

21 сiчня 2015

Компанія Sony продовжує жорстку реструктуризацію свого бізнесу, постійно скорочуючи власні активи. Тепер японці взялися за Новий Світ. Днями стало відомо, що всі роздрібні магазини компанії, розташовані на території Канади, будуть офіційно закриті.

Всього в Країні кленового листка розташовано 14 фірмових магазинів Sony, що, звичайно, не так вже й багато для такої великої держави, як Канада. Однак той факт, що компанія вирішила закрити їх всі, цілком може бути дуже тривожним дзвіночком. Звичайно, Sony поки не збирається залишати канадський ринок, тому що попит на її продукцію там є, і досить непоганий. Згідно зі статистикою, просто її гаджети тепер будуть реалізовувати сторонні мережі розповсюдження, а ремонт буде здійснюватися авторизованими сервісними центрами.

Наразі мобільний підрозділ Sony приносить компанії одні збитки, так як її смартфони не є конкурентоспроможними. Ринок було втрачено після того, як в телефонах виявили проблему із обмеженням пам’яті під програми, яку Sony вперто не хотіла вирішувати. І ось тепер закриття магазинів в Канаді потягне за собою звільнення майже 100 осіб, яким доведеться шукати нову роботу. Нагадаємо також, що Sony вже продала свій бізнес з виробництва ноутбуків і готується позбутися бізнесу з випуску електронних книг.

Євромобіл



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua