"Кооперація допоможе розвиватися"

13 квiтня 2013

ПАРТНЕРСТВО. Україна і Білорусь активізують створення спільних підприємств із виготовлення сільськогосподарської техніки. Про це заявив Прем'єр-міністр Микола Азаров під час зустрічі з першим заступником Глави Уряду Білорусі Володимиром Семашком. Білоруський урядовець здійснив у п’ятницю одноденний робочий візит до Києва.

А розширені переговори відбулися з першим віце-прем’єр-міністром України Сергієм Арбузовим. Головними темами були подальше нарощування двосторонньої торгівлі та нові масштабні проекти співпраці у сферах, стратегічно важливих для економік двох країн: енергетичній, транспортній та сільськогосподарській. Сторони виступили за активізацію коопераційного співробітництва в галузі машинобудування та спільної реалізації продукції на ринках третіх країн. Було домовлено про проведення у травні 22-го засідання двосторонньої міжурядової комісії під головуванням заступників глав урядів.

Окремим пунктом порядку денного було усунення торговельних бар’єрів, які існують на окремих напрямах двосторонньої співпраці, повідомляє прес-служба першого віце-прем'єра.



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua