"Кошти надійдуть вчасно"

13 серпня 2013

ВИПЛАТИ. Завершено фінансування першого траншу державних соціальних допомог за серпень. Про це повідомив директор департаменту державної соціальної допомоги Міністерства соціальної політики Віталій Мущинін. На ці потреби було спрямовано 3 мільярди 34,244 мільйона гривень.

«Як і вимагає Порядок фінансування державних соціальних допомог, до 10 числа щомісяця відбувається перерахунок коштів на регіони. У серпні перший транш на 119,98 мільйона гривень перевищив показник відповідного періоду минулого місяця», — прокоментував фахівець. Найближчим часом кошти буде перераховано в райони, після чого вони надійдуть до банківських і поштових відділень. Механізм фінансування та виплати допомог з народження дитини та догляду за дитиною, допомог із малозабезпеченості та дітям-інвалідам і інвалідам з дитинства розписано ледь не поденно, тому затримок бути не може. Міністр соціальної політики Наталія Королевська особисто контролює, щоб не виникало відхилень від графіків, запевнили у відомстві.

Прес-служба Мінсоцполітики повідомляє, що фінансування другого траншу відбудеться до 25 серпня, як того і вимагає затверджений урядом Порядок. У цей транш буде включено заявки, які надійшли пізніше, але мають бути задоволені цього місяця. Загалом з початку року на виплату державних соціальних допомог спрямовано 25 мільярдів 331,1 мільйона гривень.

Відділ новин
«Урядового кур’єра»



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua