"Кравчук і Кучма просять евакуювати українських військовиків з Криму"

20 березня 2014

Президенти України Леонід Кравчук і Леонід Кучма під час зустрічі з в.о. президента України, головою Верховної Ради Олександром Турчиновим звернулися до нього з проханням евакуювати українських військовиків з Криму, передає УКРІНФОРМ з посиланням на прес-службу президента.

«Треба захистити та зберегти життя українських військовослужбовців, які несуть службу в важких та небезпечних умовах у Криму. Необхідно терміново провести їх передислокацію на материкову частину України», – наголосили Кравчук та Кучма.

У ході зустрічі вони висловили повну підтримку новій українській владі та її першим крокам у «надважкі та драматичні часи української історії».

На думку президентів України, військова агресія та спроба анексії Кримського півострову Збройними Силами Російської Федерації є неприпустимою. «Ніколи, навіть у страшному сні, я не міг подумати, що доживу до того часу, коли російські війська окупують Крим», – сказав Кучма.

Окрім того, обидва президенти категорично виступили проти спроб сепаратизму та провокацій у деяких регіонах України. На їх думку, влада має більш жорстко і безкомпромісно боротися зі злочинами проти держави, її суверенітету та територіальної цілісності. 



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua