"Кравець згадав про хист бомбардира"

Валерій КАЛІНІЧ
19 серпня 2014

Перший хет-трик сезону вдався форварду київського «Динамо» Артемові Кравцю. У четвертому турі Прем’єр-ліги 25-річний вихованець столичного клубу тричі вразив ворота маріупольського «Іллічівця» й очолив список кращих бомбардирів українського чемпіонату.

У чемпіонській гонці команда Сергія Реброва на два пункти відстає від лідерів — «Шахтаря» і «Дніпра», які в нинішній першості очок ще не втрачали. Родзинкою наступного туру стане побачення «Динамо» і «Чорноморця», яке відбудеться на НСК «Олімпійський».

Минулої суботи першу перемогу святкували футболісти пол?тавської «Ворскли». У рідних стінах Артем Громов та його партнери здобули вольову перемогу над донецьким «Металургом». Причому господарі поля обидва м’ячі забили під завісу зустрічі — на 87 і 90 хвилинах.

Після двох невдач на старті поступово починає приходити до тями «Металіст». Бронзовий призер першості вперше в сезоні зберіг свої ворота на замку в грі проти «Говерли». Єдиний м’яч у ворота суперника забив Володимир Гоменюк, який вийшов на заміну.

21 серпня відбудуться перші матчі плей-оф раунду Ліги Європи:  «Зоря» —«Фейєнорд» (Нідерланди), «Рух» (Польща) — «Металіст». Завтра «Дніпро» зіграє проти «Хайдука» з Хорватії в Києві на НСК «Олімпійський».

ТАБЛО «УК»

Чемпіонат України, 4-й тур

Олімпік — Шахтар — 0:5
Голи:
Кривцов, 17, Тайсон, 23, Гладкий, 47, Нем, 78, Степаненко, 91

Металург З — Дніпро — 0:1  Гол: Федецький, 59

Металіст — Говерла — 1:0
Гол:
Гоменюк, 70

Ворскла — Металург Д — 2:1
Голи:
 Громов, 87, 90 — Нельсон, 27

Чорноморець — Зоря — 0:0

Іллічівець — Динамо — 1:4
Голи:
Яворський, 65 —  Кравець, 6, 58, 87, Гусєв, 54

Волинь — Карпати  — 0:2
Голи:
Кожанов, 39, Балажиц, 56

Лідери: Шахтар, Дніпро — по 12 очок, Динамо — 10, Чорноморець — 8. 



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua