"Крим від енергосистеми України ніхто не від’єднує"

3 березня 2014

Електричні, газопостачальні мережі, теплоелектроцентралі Криму та компанія з видобутку газу «Чорноморнафтогаз» працюють у штатному режимі.

Так Міністерство енергетики та вугільної промисловості України прокоментувало інформацію про нібито діяльність в АРК та м. Севастополі групи посадовців Міненерго РФ з метою від'єднання Криму від енергосистеми України, передає УКРІНФОРМ.

«Повідомляємо, що електричні, газопостачальні мережі, теплоелектроцентралі Криму та компанія з видобутку газу «Чорноморнафтогаз» працюють у штатному режимі як невід'ємні складові Об'єднаної енергетичної та газотранспортної системи України і надійно забезпечують всі потреби населення Кримського півострова в електричній енергії та природному газі», – йдеться у заяві.

Міненерговугілля наголошує на неприпустимості втручання у діяльність підприємств паливно-енергетичного комплексу України, які розташовані на території Криму, та попереджає, що відповідальність за соціальні, техногенні та екологічні наслідки таких втручань, покладається на осіб, що ініціюють дезорганізацію роботи підприємств.



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua