"Кримінальна ботаніка"

Євдокія ТЮТЮННИК
14 вересня 2013

Чернігівським городникам близькі й зрозумілі всі новітні методи одержання врожаю. Чого тут тільки не побачиш — і перці та баклажани, висаджені на чорній плівці, й помідори під агроволокном, і картопля під соломою, і вузькі грядки, і високі бортики. Та вирощені тепличним способом коноплі співробітники сектору по боротьбі з незаконним обігом наркотиків Чернігівської міліції побачили чи не вперше.

30-річний житель Чернігова, маючи за 20 кілометрів від обласного центру непогану хатинку, дачними справами особливо не переймався. Навіть бур’яну не косив. Зате всередині будівлі привільно буяло 116 рослин у вазонах.

«Підозрюваний використовував спеціальне обладнання для підтримки стабільної температури, рівня вологості та освітлення у приміщенні. Коноплі почувалися добре і регулярно давали врожай, про що свідчить вилучена під час санкціонованого обшуку суха речовина рослинного походження вагою близько 200 грамів», — розповіли працівники сектору зв’язків із громадськістю УМВС України в Чернігівській області. 



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua