"Лаура усміхнеться найсильнішим"

14 лютого 2014

Сьогодні на трасу лижно-біатлонного комплексу «Лаура» знову вийдуть наші стріляючі лижниці. Третій вид програми — індивідуальна гонка на 15 кілометрів з чотирма вогневими рубежами. Триматимемо кулаки за те, щоб наш квартет додав у швидкості й не помилявся в стрільбі. Адже рік тому на чемпіонаті світу в Чехії Валентина Семеренко вперше у своїй кар’єрі завоювала бронзову медаль саме в цій дисципліні. Не варто забувати і про капітана нашої команди Олену Підгрушну, яка на трасах чеського Нове Место тричі підіймалася на п’єдестал пошани.

А поки що бронза Віти Семеренко в спринті залишається єдиною нагородою української збірної на сочинських Іграх. Напередодні пройшли змагання із санного спорту в двомісних санях. У першому заїзді наша пара Олександр Оболончик та Роман Захарків показала 19-й результат. Друга спроба дозволила 22-річному Оболончику з Тернопільщини та 23-річному львів’янинові Захарківу піднятися на дві сходинки вище: наш дует посів сімнадцяте місце.

Золоті медалі у змаганнях саночників завоювали німецькі спортсмени Тобіас Вендль і Тобіас Арльт. Їхній співвітчизник Ерік Френцель став кращим у змаганнях двоєборців. Спочатку він переміг у стрибках з трампліна, а потім довершив справу у гонці на 10 кілометрів. Другим фінішував японець Акіто Ватабе, а третім — Магнус Крог з Норвегії.

21-річний Віктор Пасічник з Тернопільської області стартував з 27 місця, а завершив гонку лише 42.

 



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua