"Ліга чемпіонів: фаворити на вихід до чвертьфіналу – Баварія та Атлетико"

11 березня 2014

Ліга чемпіонів із футболу повертається у вівторок матчем-відповіддю 1/8 фіналу. Перемога 2-0 у Лондоні робить чинного чемпіона – Баварію Мюнхен фаворитом проти Арсенала на Allianz Arena. До команди Пепа Ґвардіоли повернувся Франк Рібері після травми, проте тренер на поставить його на матч із «гармашами». Щоправда, слід памятати, що торік Арсенал виграв у Мюнхені з рахунком 2-0. Та цього було недостатньо для загальної перемоги. Однак повторення цього результату у вівторок означало б додатковий час, а втім – усе можливо.

В іншій вівторковій грі теж є явний фаворит. Це – Атлетико Мадрид, що виграв перший матч у Мілана на виїзді 1-0. На домашньому стадіоні Vicente Calderon мадридці сподіваються довести справу виходу до чвертьфіналу до кінця. Сімеоне не планує занадто багато змін, але Вілья може не потрапити до складу на користь партнерства Дієґо Коста-Арда Туран у нападі.

Мілану буде складно, але гравці, здається, змінилися ментально по прибутті нового тренера Кларенса Зеедорфа. Із виконавцями на кшталт Кака та Балолотеллі можливо все.

 Copyright © 2014 euronews



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua