"Ліга чемпіонів: хет-трик Мессі і сенсаційна поразка «Челсі»"

19 вересня 2013

Другий день Ліги чемпіонів подарував першу сенсацію. Лондонський «Челсі» вдома зазнав поразки від «Базеля». Команда Жозе Морінью відзначилась першою, але швейцарці несподівано переломили хід поєдинку і вибороли перемогу 2:1. Натомість «Шальке» не залишив румунському «Стяуа» жодних шансів. Німецька команда розгромила гостей, забивши тричі. Один з мячів в активі ганця Кевіна-Прінса Боатенґа, який влітку перебрався до «Шальке» з «Мілана».

Невдача спіткала також фіналіста Ліги чемпіонів минулого сезону дортмундську «Боруссію». «Жовто-чорні» отримали на горіхи від амбітного італійського «Наполі». За неаполітанців відзначилися колишній нападник «Реала» Ґонсало Іґуаїн та молодий вихованець клубу Лоренцо Інсіньє. В іншому матчі групи F лондонський «Арсенал» здолав у гостях «Марсель» завдяки мячам Волкотта і Ремзі. Гол з пенальті Жордана Айю у компенсований час лише підсолодив «Марселю» гіркоту поразки.

У квартеті G — без несподіванок. «Порту» у Відні мінімально здолав місцеву «“Аустрію». Для перемоги португальцям вистачило єдиного м‘яча Лучо Ґонсалеса. Водночас «Атлетико» у Мадриді поклав на лопатки російський «Зеніт». На гол бразильського нападника Улка господарі відповіли трьома: відзначилися Міранда, Арда Туран та Лео.

Фаворит групи H «Барселона» на Камп Ноу розчавила голландський «Аякс». Найбільше з гостей познущався Ліонель Мессі: в активі аргентинця — хет-трик. Своє прізвище на табло також запалив Піке, скориставшись передачею коштовного новобранця «синьо-грантових» Неймара. Водночас «Мілан» насилу дотиснув шотландський «Селтік». «Россонері» відкрили рахунок лише на 82 хвилині завдяки автоголу гондурасця Еміліо Ісаґірре. Невдовзі Саллі Мунтарі подвоїв перевагу «Мілана».

 Copyright © 2013 euronews 



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua