"Литва ставить на Україну"

7 вересня 2013

У плані запровадження європейських стандартів «Україна взяла добрий напрямок, але темп поки що недостатній». Про це Президент Литовської Республіки Даля Грібаускайтє заявила під час зустрічі з Головою Верховної Ради Володимиром Рибаком, який перебуває у Вільнюсі з робочим візитом.

Вона поінформувала про результати зустрічі з головою Комітету у закордонних справах Європарламенту Елмаром Броком, наголосивши, що «їхня позиція щодо України позитивно змінюється». Даля Грібаускайтє підкреслила, що «Україна є головною інвестицією Литви, а підписання Угоди про асоціацію стане найкращим результатом наших зусиль», передає УНІАН.

А Володимир Рибак вважає, що, зробивши ставку на асоціацію з ЄС, Україна підтвердила свій цивілізаційний вибір. Він також подякував керівництву Литви за підтримку євроінтеграційних прагнень України. «Наше завдання у плані запровадження європейських стандартів — створення європейських умов ведення бізнесу в Україні, адаптація національних правил і стандартів у торговельно-економічній сфері до європейських», — резюмував Голова Верховної Ради. 



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua