"Майданчики під реальні інвестиції"

20 листопада 2010

ПРОГРЕС

Уряд приділяє особливу увагу питанням поліпшення інвестиційного клімату, впровадження ефективних механізмів залучення та захисту інвестицій в нашій країні. Так охарактеризував діяльність Кабміну віце-прем'єр-міністр Віктор Тихонов у ході Першого Луганського міжнародного інвестиційного форуму.

Важливим кроком стало відновлення ефективної системи державного управління інвестиційною діяльністю. Сьогодні всі функції у цій сфері сконцентровано в Державному агентстві з інвестицій та розвитку, а інноваційної - у Державному комітеті з питань науки, інновацій та інформатизації. Сформовано і механізм відбору інвестиційних проектів, які є стратегічно важливими для розвитку реального сектору економіки.

В Україні вже створено головні передумови для успішного реформування у всіх сферах. Це консолідована влада, політична воля і підтримка суспільства. А нова економічна політика викликає дедалі більшу довіру з боку іноземних партнерів, повідомляє прес-служба віце-прем'єр-міністра.

"Зараз можна однозначно констатувати відновлення інтересу до співпраці з Україною. Тому перед виконавчою владою в центрі і на місцях стоїть завдання конвертувати цю зацікавленість в конкретні інвестиційні проекти", - зазначив урядовець.



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua