"Міхаеля Шумахера виписали з лікарні"

16 червня 2014

Німецького автогонщика Міхаеля Шумахера повністю вивели зі стану штучної коми і виписали з клініки французького Гренобля з метою проведення реабілітації в іншому місці.

Про це у понеділок повідомила менеджер спортсмена Забіне Кем, передає УКРІНФОРМ.

«Міхаель залишив лікарню у Греноблі, аби продовжити тривалий процес реабілітації. Він більше не перебуває у стані коми», – йдеться у поширеній серед ЗМІ заяві менеджера.

 Від імені родини Шумахера Кем подякувала медикам французької клініки, а також всім, хто бажав йому одужання. «Це йому дуже допомогло», - додала вона.

 Менеджер закликала ЗМІ «з розумінням» поставитися до того, що громадськість не інформуватимуть про хід реабілітації німецького гонщика.

 Як повідомлялося, семиразовий чемпіон світу з автоперегонів «Формула-1» Міхаель Шумахер під час катання на лижах у французьких Альпах наприкінці грудня минулого року зазнав важкої травми голови і був двічі прооперований, після чого був введений у стан штучної коми. Виводити з неї 45-річного спортсмена лікарі клініки французького Гренобля поступово почали наприкінці січня. На початку квітня його менеджер заявила, що Міхаель «робить успіхи, подаючи ознаки свідомості та пробудження». 



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua