"Микола Азаров під час робочого візиту в Москву обговорить з Дмитром Медведєвим актуальні питання торговельно-економічних і двосторонніх відносин"

23 серпня 2013

РОБОЧА ПОЇЗДКА. Обговорення широкого спектру питань, а не тільки врегулювання митної ситуації, планується під час робочого візиту Премєр-міністра України Миколи Азарова в Москву, запланованого на 26 серпня цього року.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомив прес-секретар Прем'єр-міністра України Миколи Азарова Віталій Лук’яненко.

«Це робочий візит Прем'єр-міністра України. Під час зустрічі з російським прем'єром обговорюватимуться актуальні питання торговельно-економічних і двосторонніх відносин. Питань багато. Далеко не всі обмежуються митним оформленням товарів», - сказав Віталій Лук’яненко.

За його словами, «багато питань інвестиційної співпраці, виробництва авіаційної і космічної техніки та ін.».

«І звичайно ж, будуть розглянуті ті пропозиції з врегулювання митної ситуації, які напрацювала спільна робоча группа», - додав В. Лук’яненко.

Відповідаючи на запитання, чи обговорюватимуться постачання російського газу в Україну, Віталій Лук’яненко зазначивв, що спеціально це питання на порядок денний не винесене. «Це одне з актуальних питань, але спеціально воно не виділяється», - пояснив прес-секретар Прем'єр-міністра України. 



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua