"Миколаївщина допомагає армії"

Олена ІВАШКО
7 листопада 2014

Загальний обсяг фінансової підтримки військовослужбовців і членів їхніх родин, зібраної у всіх районах Миколаївської області (без урахування обласного центру), становить нині понад шість з половиною мільйонів гривень. Це і благодійні внески, і гроші від волонтерів та підприємців, надходження від СМС, частина заробітної плати, перерахованої у фонд Міноборони тощо. 

Завдяки зібраним коштам вдалося придбати одяг, взуття, а також індивідуальні засоби захисту, зокрема 616 бронежилетів. Найбільш суттєва фінансова допомога надійшла з Первомайського, Єланецького, Арбузинського, Миколаївського, Березнегуватського та Баштанського районів області. Водночас гуманітарної допомоги у грошовому еквіваленті зібрано на 3 543 тисячі гривень. Лідери — Веселинівський, Снігурівський, Новобузький, Доманівський та Арбузинський райони.

Одна з форм підтримки родин військовослужбовців, які беруть участь в Антитерористичній операції, — виділення для них земельних ділянок. Люди активніше звертаються в місцеві органи влади, і нині вже наділено 97 земельних ділянок. Найбільше у Вознесенському та Новобузькому районах.

На Миколаївщині успішно завершується кампанія з реалізації Ощадбанком України військових казначейських зобов’язань. У всіх відділеннях регіонального управління банку миколаївцями придбано 2593 сертифікати. 



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua