"Міліціонери Почаєва справили новосілля"

Микола ШОТ
5 вересня 2014

Нове приміщення міського відділення міліції урочисто відкрили в Почаєві, що на Тернопіллі. Цієї події тутешні працівники органів внутрішніх справ чекали аж 22 роки. Адже будівлю взялися зводити ще 1992 року. «Важко давався кожен крок будівельної справи, бо ж проблем з фінансуванням завжди вистачало», — зазначив начальник УМВС України в області Василь Облещук. До міліцейського довгобуду руки дійшли лише 2011 року. І ось, нарешті, особовий склад відсвяткував новосілля.

Кошторис будівництва міського відділення міліції в Почаєві становив майже п’ять мільйонів гривень. Кошти, як мовиться, збирали усією громадою. Основну частину фінансування взяло на себе Міністерство внутрішніх справ України, а ще допомагали доброчинники, меценати, церква та небайдужі люди. Нова будівля розрахована на 20 робочих місць, її загальна площа — 790 квадратних метрів. Тут створили міліціонерам якнайкращі умови для успішного несення служби.

Священнослужителі освятили нове приміщення адміністративної будівлі. Привітати почаївських правоохоронців з новосіллям приїхали чимало гостей, у тому числі й голова обласної державної адміністрації Олег Сиротюк. Звісно, такого дня не можна не вручати дарунків. МВС України, скажімо, для потреб чергової частини міськвідділення подарувало службовий автомобіль. Також численні подяки, грамоти та відзнаки міліціонери отримали за участь в АТО та за будівництво нового приміщення органів внутрішніх справ у Почаєві.



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua