"Мірча ЛУЧЕСКУ: «Це була гарна гра з боку обох команд»"

31 сiчня 2014

Гравці донецького «Шахтаря» виявилися сильніші за футболістів санкт-петербурзького «Зеніту» в техніці та індивідуальній майстерності.

Таку думку після перемоги над «Зенітом» (2:1) в матчі Об'єднаного суперкубка виразив головний тренер «гірників» Мірча Луческу, передає УКРІНФОРМ з посиланням на прес-службу донецького клубу.

«Це була гарна гра з боку обох команд. Склалося враження, ніби команди не на зборах, а вже у розпалі сезону. «Зеніт» – дуже сильна команда, але сьогодні ми контролювали хід матчу і отримали заслужену перемогу», - сказав Луческу.

За його словами, це дуже важливо для команди.

«Ми зобов'язані грати в той футбол, який розкриває найкращі якості наших гравців, – продовжив Луческу. – У плані фізики ми не можемо узяти верх, тому повинні перемагати за рахунок тактики, техніки, вищої індивідуальної майстерності і швидкості гравців. Сьогодні ми це продемонстрували. Також була висока мотивація – грали проти діючого учасника Ліги чемпіонів».

Нагадаємо, що Об'єднаний суперкубок стартував у четвер в Ізраїлі матчем між харківським «Металістом» і московським ЦСКА. Російський клуб отримав перемогу в серії пенальті з рахунком 4:2.

Цього ж дня свій матч зіграв «Шахтар». У донеччан голами відзначилися Алекс Тейшейра (22 хвилина) і Дуглас Коста (90+3).

У наступному турі «Зеніт» зустрінеться з ЦСКА, а «Шахтар» - із «Металістом». 



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua