"Міст через Дніпро працює у звичному режимі"

Владислав КИРЕЙ
26 липня 2014

Важко переоцінити значення дорожніх комунікацій, особливо нині, коли Україні загрожує агресія сусідньої країни. Саме тому черкаські дорожники, прискіпливо оглянувши мостовий перехід через Дніпро поблизу Черкас, розпочали ремонтні роботи. Їх ведуть у швидкісному режимі з ретельним контролем якості. 

Щойно ремонтники замінили десять плит прогонових споруд. Потому поклали асфальтобетонне покриття. Нагадаємо, що на мосту близько трьох тисяч залізобетонних конструкцій. Якщо плити, аби не заважати рухові транспорту, встановлювали вночі, то за асфальтування взялися вдень, адже асфальтобетон отримали з місцевого заводу, який працює у звичайному режимі. Крім того, для цього виду робіт має значення гарне освітлення. Міст уже залатали десятьма тоннами асфальту.

У роботах задіяли 18 фахівців і шість одиниць техніки. Безпечний рух транспорту з обмеженням проїзду забезпечили працівники ДАІ. Загальна вартість ремонтних робіт сягнула 300 тисяч гривень.

— Через кілька днів розпочнемо другий етап робіт, який передбачає подальшу заміну плит та ліквідацію зміщень встановлених у попередні роки плит, — розповів перший заступник начальника Служби автомобільних доріг у Черкаській області Сергій Майданюк. — Просимо пробачення в учасників дорожнього руху за незручності. Наші люди працюють із максимальним напруженням, щоб завершити укладання асфальту за день. 



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua