"Мистецтво допомагає воїнам"

16 грудня 2014

Днями в Києві відбулася благодійна фотовиставка Team Ukraine. Усі зібрані на ній кошти спрямують на придбання аптечок для спортсменів, які воюють у зоні АТО. «Я вдячний голові Спортивного комітету України Іллі Шевляку за організацію цієї виставки, — заявив на її відкритті міністр молоді та спорту Ігор Жданов. — Він дійсно вболіває за країну і бійців, які захищають її незалежність. Сьогодні для кожного з нас велика честь — допомогти цим героям».

Ілля Шевляк подякував міністрові молоді та спорту за підтримку. За його словами, в зоні АТО зараз перебувають понад 1000 спортсменів — майстрів спорту, призерів і переможців українських, європейських та світових першостей. 20 спортсменів загинули від початку Антитерористичної операції. Всі присутні вшанували пам`ять про них хвилиною мовчання.

Як повідомили у прес-службі Міністерства молоді та спорту, очільник міністерства придбав фото «Шахи», його заступниця Олена Підгрушна — світлину «Акробатика». Також гості виставки мали змогу поспілкуватися зі спортсменами, які нині прибули на ротацію із зони АТО в Київ.

Відділ новин
«Урядового кур’єра»



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua