"Морвокзал звільнили від терористів"

Людмила ЩЕКУН
21 травня 2013

НАВЧАННЯ

Кримські підрозділи СБУ провели тренувальну операцію

У  показовому командно-штабному навчанні взяли участь спецпідрозділи міліції, були задіяні органи виконавчої влади автономії, міста Євпаторії та співробітники Євпаторійського морського порту. Як розповіли у прес-групі Служби безпеки, силові відомства та республіканські структури відпрацьовували комплекс завдань, спрямованих на розробку стратегії і тактики припинення терористичних проявів на об’єкті національної транспортної системи.

Під час операції спецназу належало знешкодити непроханих гостей, які захопили заручників у будівлі морвокзалу. Бійцям спецпідрозділів також довелося звільняти рейсовий автобус, штурмувати будинок і судно. Врешті-решт заручників звільнили, а «терористів» знешкодили.

Під час операції спецназівці знешкодили «непроханих гостей». Фото прес-групи СБУ в Криму

— Дуже показово, що всі відомства і силові структури діють чітко, злагоджено і ефективно, — прокоментував побачене начальник Державного підприємства «Євпаторійський морський торговельний порт» Ігор Кутафін. — Важливий і сам об’єкт. Порт має стратегічне значення, тому навчання дозволяють внести корективи в практичну роботу його служб.

У свою чергу заступник Голови Верховної Ради Криму Григорій Іоффе зауважив, що подібні заходи для півострова є вкрай важливими. Адже Крим як курортний регіон повинен бути безпечним, і цьому потрібно приділяти підвищену увагу.



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua