"МВФ демонструє розуміння"

16 грудня 2014

Зустріч із першим заступником Директора-розпорядника Міжнародного валютного фонду Девідом Ліптоном і директором Європейського департаменту МВФ Поулом Томсеном провів Президент Петро Порошенко. Він запевнив високих представників МВФ у відданості команди реформаторів ідеям реформ, попри важку ситуацію, в якій опинилася країна. «У нас зараз дуже професійна, орієнтована на результат команда», — заявив він, особливо відзначивши, що у команді немає жодних розбіжностей щодо напряму реформування країни.

Представники керівництва МВФ високо оцінили новий сформований уряд України, зокрема залучення до роботи міжнародно визнаних фахівців із досвідом успішного проведення реформ. Девід Ліптон особливо відзначив призначення міністром фінансів Наталії Яресько, а також висловився на підтримку голови Національного банку Валерії Гонтаревої.

Співрозмовники обговорили питання співробітництва України з Міжнародним валютним фондом та виконання поточної програми кредитування, повідомляє прес-служба Президента.

Петро Порошенко подякував керівництву МВФ за розуміння ситуації, в якій опинилася Україна, та за підтримку. Він запевнив посадовців у своїй готовності всіляко сприяти подальшому співробітництву з МВФ. 

Відділ новин
«Урядового кур’єра»



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua