"М’яч у руках — медалі в кишені"

Василь БЕДЗІР
16 травня 2013

ГАНДБОЛ. Найвищі нагороди чемпіонату країни серед жінок цього року вдруге поспіль отримали дівчата з Ужгорода. Одночасно «Карпати» святкували і вселення в новий спортивний комплекс, зведений у передмісті за кошти спонсорів: клуб із європейськими амбіціями повинен був подбати про пристойні умови для проведення домашніх матчів. Зал розрахований на 500 глядачів і оснащений сучасними освітлювальними приладами, впорядкованими роздягальнями, душовими та тренерськими кімнатами. Гратимуть дівчата на найсучаснішому покритті — терафлексі, яким досі могли похвалитися лише у двох українських містах.

— У цьому сучасному залі, впевнений, ви зіграєте не один єврокубковий матч. Чекаємо нових перемог і в українській, і в європейській першостях, — сказав голова Закарпатської облдержадміністрації Олександр Ледида, почесний президент гандбольного клубу «Карпати».

Він також нагородив кращих гравців сезону 2012—2013. Відзнаки зокрема отримали: воротар Єлизавета Гелязетдінова із львівської «Галичанки» і найуспішніший гравець — капітан «Карпат» Наталя Туркало.

Вітала гандболісток і одна з найтитулованіших спортсменок Закарпаття олімпійська чемпіонка Монреаля-1976 Ніна Гецко.

Капітан «Карпат» Наталія Туркало — президенту клубу Олександру Ледиді: забивати легше, ніж утримати переможний кубок. Фото з сайту hc-karpaty.org

ТАБЛО «УК»

Гандбол. Жіноча Суперліга

      Команда                І     О

1     Карпати               36    70

2     Галичанка            36    59

3     Дніпрянка             36    45

4     ПУ-ДПС-БВУФК      36     31

5     Спартак                 36    26

6     Спарта                  36    13

7     РЕАЛ                     36    



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua