"На 107 атракціонах Донеччини виявили 218 порушень"

17 травня 2013

ПЕРЕВІРКИ. Фахівці Держгірпромнагляду у Донецькій області перевірили місцеві атракціони та виявили 218 порушень, що удвічі перевищує кількість самих обстежених об'єктів, передає УКРІНФОРМ з посиланням на прес-службу теруправління Держгірпромнагляду. 

«Всього наглядовцями було обстежено 107 одиниць атракціонної техніки. Під час перевірок було виявлено 218 порушень. Як результат, інспекторами Держгірпромнагляду заборонено експлуатацію 36 атракціонів», – йдеться у повідомленні.

У відомстві наголошують, що основними порушеннями стали відсутність правил поведінки і користування атракціонами та системи оповіщення про нещасний випадок. Окрім цього, на багатьох обстежених об'єктах не працює кнопка включення звукового сигналу на пульті управління атракціону, не проведено періодичний технічний огляд атракціонів після міжсезонного зберігання, а на деяких з них навіть не призначено операторів, які б мали відповідати за роботу техніки.

«За допущені прорахунки до адміністративної відповідальності притягнуто 6 працівників», – зазначили у Держгірпромнагляді. 



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua