Володимир ГАЛАУР, 
«Урядовий кур’єр»

Фізкультурно-оздоровчий комплекс, який будують у Краснограді, стане вже 6-м подібним комплексом в Харківській області і найбільшим з усіх побудованих. Будівля шириною 24 метри має 63 метри в довжину, а висота купола при цьому сягає 15 метрів.

Тут будівельники завершують зовнішні роботи та виконали вже більше половини необхідних внутрішніх робіт.

«Зараз проводяться роботи з утеплення самого каркасу: вата, вітробар’єр, профлист. Протягом 15 днів утеплення куполу буде закінчено. Із зовнішніх робіт залишилися роботи з упорядкування території. Вже частково виконана дорога», – розповів про етапи будівництва виконроб Павло Тимошенко.

Усередині майбутнього ФОКу зварювальники працюють над сходовими маршами на 2-му поверсі і пожежними драбинами. Електропроводка готова вже на 90%, протягом тижня в будівлі планують включити опалення. Після цього робочим залишиться встановити сантехніку, покласти плитку і змонтувати спортивну арену – футбольне поле.

«У нас дуже спортивний район і місто. Тепер буде можливість проводити спортивні заходи як місцевого та обласного рівнів, так і міжнародного, – говорить голова Красноградської райдержадміністрації Євген Третяков. – Тут зможуть тренуватися школярі, і їхні батьки будуть знати, що діти не на вулиці, а зайняті спортом. ФОК важливий також як соціальний об’єкт, адже відвідувати його зможуть всі мешканці району».

Після відкриття в фізкультурно-оздоровчому комплексі працюватимуть секції футболу, баскетболу, волейболу і тенісу, а також боксу та кікбоксингу.