"На кримських курортах ціна дорівнює якості"

Людмила ЩЕКУН
13 вересня 2013

Такого висновку дійшли в Асоціації курортів Криму, провівши опитування серед відпочивальників. Дослідження проводили провідні ВНЗ автономії спільно з Міністерством курортів і туризму республіки. Торкнулося воно майже 3 тисяч організованих відпочивальників,  які зупинялися в санаторіях, пансіонатах, будинках відпочинку та зареєстрованих міні-готелях.

Голова виконавчої дирекції Асоціації курортів Криму під час прес-конференції повідомив, що, за даними маркетингового дослідження,  на півострові зафіксовано високий рівень співвідношення ціни та якості наданих санаторно-курортних і готельних послуг. Позитивні зміни оцінили майже 92% респондентів. Водночас член президії Асоціації туроператорів Криму і Севастополя Андрій Пилов зазначив, що думка про низький рівень співвідношення ціни і якості кримського турпродукту помилкова.

«Якщо робити глибокий аналіз, то, наприклад, відпочинок у Туреччині не такий дешевий, а порівняно з ним відпочинок у Криму не такий дорогий, — наполягає представник АТКіС. — Адже середня ціна кримської путівки, за нашою інформацією, становить 3 тисячі 800 гривень. Тобто 500 доларів за тиждень відпочинку з людини. Запевняю, що за цю суму з особи тиждень у Туреччині — це дуже погане розміщення, яке не викликає захоплення у відпочивальників». 



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua