"На Луганщині вибори можуть визнати недійсними"

28 жовтня 2014

Представники всіх п’яти окружних виборчих комісій Луганської області звернулися до Центральної виборчої комісії із заявою про неможливість виконувати свої обов'язки та просять визнати результати виборів на всій території області недійсними  через тиск на них та масові порушення виборчого процесу, передає Донбасс. Комментарии з посиланням на Інтерфакс-Україна.

«Ми заявляємо про те, що комісії не можуть працювати де-факто, що веде до неможливості встановлення результатів виборів згідно із законом у всій Луганській області. Тому ми закликаємо визнати вибори в Луганській області такими, що не відбулися і призначити повторні вибори. Це стане можливим тоді, коли умови роботи ОВК будуть забезпечені фізично і юридично», – йдеться в заяві представників окружкомів округів №№106, 107, 112, 113 і 114, оприлюдненій на прес-конференції в Сєверодонецьку Луганської області.

В заяві, адресованій ЦВК, СБУ, прокуратурі, міліції, міжнародним і українським організаціям-спостерігачам, зазначено, що окружкоми в області не мали змогли виконувати обов'язки «чесно, прозоро і у відведені законом терміни у зв'язку з постійним тиском окремих учасників виборів, а в деяких випадках взагалі недопущення членів комісій до роботи». 



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua