"На Луганщині виявили схованку зі зброєю"

23 жовтня 2014

21 жовтня в Луганській області співробітники СБУ спільно з військовослужбовцями ЗС України виявили схованку з великим арсеналом зброї, передає «Донбас.Коментарі» з посиланням на прес-службу СБУ.

Таким чином, СБУ попередила спробу вчинення бойовиками терористичних актів з використанням озброєння на виборчих дільницях Станично-Луганського та Новоайдарського районів під час проведення позачергових парламентських виборів.

У замаскованому підземному укритті в лісосмузі в селі Передільське Станично-Луганського району правоохоронці вилучили «РПГ-7», шість «РПГ-26», три кумулятивних снаряди «ПГ-7Л» із запалами, 20 гранат «РПГ-5» і більш як дві тисячі набоїв автомата Калашникова.

Як з'ясувалося, цю зброю планувалося використовувати для обстрілів адміністративних будівель, в яких розташовуються дільничні виборчі комісії (передусім, сільські школи та будинки), нападів на українську військову бронетехніку і правоохоронців, задіяних у забезпеченні громадського порядку під час проведення виборів.

Нині вживаються оперативні заходи щодо встановлення та затримання всіх учасників незаконного воєнного формування, причетних до цього.



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua