"На Сумщині створено комендатуру"

Олександр ВЕРТІЛЬ
25 лютого 2015

Оперативно-бойову прикордонну комендатуру створили на Сумщині. Її завдання — охорона та оборона визначеної ділянки кордону, зокрема і для несення бойової вахти на сході країни.

Підрозділ входить до складу Сумського прикордонного загону і укомплектований його представниками, а також мобілізованими військовослужбовцями.

За словами прес-секретаря загону Романа Ткача, на керівні посади призначено офіцерів, які мають досвід служби на кордоні і роботи з персоналом.

Головну увагу зосереджено на бойовій підготовці — з бійцями проводять комплекс занять і практичні стрільби. До цього залучили ветеранів-прикордонників, співробітників Червоного Хреста, тих, хто виконував військові завдання в зоні проведення Антитерористичної операції.

Тепер дбають про матеріально-технічне забезпечення: укомплектовують усім необхідним, насамперед речовим майном, технікою, військовим спорядженням. Утім, не вистачає медикаментів, медичних засобів, будівельних матеріалів.

Тож вартові кордону звернулися до громадськості, бізнесових структур, усіх небайдужих з проханням надати їм таку допомогу.



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua