"На вихідні в Україні істотно потеплішає"

7 лютого 2014

У суботу і неділю, 8 і 9 лютого, на більшій частині території України синоптики прогнозують хмарну з проясненнями погоду, вночі та вранці в окремих районах туман, на дорогах, крім півдня Криму, ожеледиця.

Про це Укрінфому повідомили в Українському гідрометцентрі.

У суботу, 8 лютого, опадів метеорологи не прогнозують, лише на півночі Лівобережжя, а вдень і в центральних областях місцями невеликий мокрий сніг та дощ.

Вітер південно-західний, 5-10 м/с.

Температура повітря у східних областях вночі становитиме 7-12°, вдень 0-5°морозу. На решті території вночі очікується 1-6° морозу, вдень температура повітря коливатиметься від 2° морозу до 3° тепла, в західних, південних областях до 6° вище нуля. На Закарпатті та в Криму вночі буде близько 0°, вдень 4-9° тепла.

У неділю, 9 лютого, вночі на Закарпатті та у східній частині країни, а вдень на більшій частині території Україні, крім північних областей, прогноз синоптиків обіцяє невеликий мокрий сніг і дощ.

Вітер південно-східний, 5-10 м/с.

Температура повітря у східних областях вночі становитиме 2-7° морозу, вдень близько 0°. На решті території температура повітря коливатиметься вночі від 3° морозу до 2° тепла, вдень становитиме 1-6°, на Закарпатті до 9° вище нуля. В Криму вночі буде 0-5°, вдень 6-11° тепла.

На Київщині у вихідні очікується хмарна з проясненнями погода, без опадів. Уночі та вранці в окремих районах туман, на дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний з переходом на південно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря 8 лютого вночі становитиме 1-6° морозу, вдень від 2° морозу до 3° тепла. 9 лютого вночі буде близько 0°, вдень 1-6° тепла. 



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua