"Над Україною нависла загроза знищення держави – Нємцов"

25 квiтня 2014

Якщо в країні немає легітимного президента, з нею можна робити все, що завгодно. Це означає, що над країною нависла довгострокова загроза.

Про це у четвер ввечері в ефірі «Шустер LIVE» заявив російський опозиціонер Борис Нємцов, передає кореспондент Укрінформу.

«Путін хоче зірвати вибори. Більшість його дій цим пояснюються. Якщо немає легітимного президента, з країною можна робити все, що завгодно. Над країною дика загроза. І ця загроза не до 25 травня, вона довгострокова. Необхідно забезпечити легітимність виборів», – наголосив політик.

За його словами, над Україною нависла загроза знищення держави. Путін дійде рівно туди, куди йому дозволять дійти. А тому вже зараз владі потрібно визначитися як зберегти державу, вирішити проблему армії та спецслужб, що пронизані агентами Путіна.

Нємцов підкреслив, що вкрай важливо знайти спосіб, в який Україна зможе самозберігатися. А якщо це не можливо, зрозуміти в яких кордонах це реально зробити.

Російський опозиціонер запропонував запровадити спільну роботу між двома країнами в проведенні економічних перетворень, законопроектів, в питаннях власності і т.д. Для цього необхідно знайти освічених росіян, які готові допомагати Україні. Також потрібно створити міжжурналістський комітет по боротьбі з інформаційною війною. 



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua