"«Нагрів» банк — і поплатився"

Олександр ДАНИЛЕЦЬ
8 лютого 2014

Ухвалою Апеляційного суду Полтавської області визнано винним співорганізатора  злочинної групи, причетної до привласнення та легалізації грошових коштів у розмірі 3,43 мільйона гривень обласної філії одного з комерційних банків.

У 2008 році слідчими УСБУ в Полтавській області стосовно зловмисника було порушено кримінальну справу за ч. 5 ст. 191, ч. 3 ст. 209, ч. 2 ст. 366 Кримінального кодексу України та оголошено у розшук. Проблеми із законом він мав і раніше: був засуджений за умисне пошкодження чужого майна. Після скоєння злочину переховувався за межами України. Щоб уникнути кримінальної відповідальності, використовував чужі паспорти громадян, посвідчення водіїв автотранспортних засобів на інші прізвища.

 — Кілька днів тому наші колеги затримали втікача у приватному будинку у Великобагачанському районі, — повідомили в прес-групі УСБУ в Полтавській області. — За вчинене йому призначено покарання у вигляді позбавлення волі на строк 2 роки 6 місяців із конфіскацією половини майна, що є власністю засудженого. 



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua