"Наркотичну лабораторію влаштували в підвалі"

Людмила ЩЕКУН
26 червня 2013

НАРКОБІЗНЕСМЕН. Шість років за гратами та конфіскація майна — таку «винагороду» отримав житель курортного містечка Судак, який намагався продати велику партію марихуани. Співробітники СБУ в АР Крим встановили, що чоловік займався не лише збутом та вирощуванням зілля, а й сам «знімав з нього пробу» — систематично вживав наркотики. 

У число клієнтів наркоділка входили і наркомани зі стажем, і наркозалежні особи з числа місцевої молоді. Але всі намагалися тримати язик за зубами, бо у випадку «витоку інформації» продавець зілля погрожував своїм клієнтам фізичною розправою. 

Під час проведення спецоперації співробітники кримського Главку СБУ затримали торговця на гарячому — при спробі реалізації чергової партії марихуани в будинку свого старшого сина. При огляді території домоволодіння стало зрозуміло — бізнес поставлено на широку ногу. Тут тобі і лабораторію з виробництва та фасування наркотиків у сараї розгорнули, тут тобі і саджанці коноплі для нової посадки приготували, а також пакети для фасування сухої речовини, порожні цигарки для набивання, електронні ваги для точного зважування. Також у безробітного наркобізнесмена оперативники виявили понад 50 тисяч гривень.  

На основі зібраних матеріалів Судацький міський суд АРК визнав наркоторговця винним. Днями вирок набув законної сили. 



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua