КОНТАКТИ. Президент Віктор Янукович привітав Прем’єр-міністра Турецької Республіки Реджепа Тайіпа Ердогана із перемогою очолюваної ним Партії справедливості та прогресу на виборах до Великих Національних Зборів Туреччини.

«Вітаю із переконливою перемогою очолюваної вами Партії справедливості та прогресу на виборах до Великих Національних Зборів Туреччини. Цей успіх свідчить про підтримку турецьким народом зусиль, яких ваша політична сила та ви особисто докладаєте задля розбудови демократичної турецької держави та забезпечення інтересів турецького народу», — йдеться у вітанні глави держави.

«Хочу наголосити на зацікавленості України у подальшому зміцненні дружніх відносин із Туреччиною та поглибленні стратегічного партнерства, започаткованого у ході вашого нещодавнього візиту до Києва.

Переконаний, що заплановане на цей рік перше засідання Стратегічної ради високого рівня між Україною і Туреччиною дасть новий імпульс розвитку двостороннього співробітництва, сприятиме підвищенню рівня безпеки і стабільності в Чорноморському регіоні», — наголосив Віктор Янукович.

«Прийміть найкращі побажання міцного здоров’я, натхнення та подальших успіхів у вашій важливій роботі на благо турецького народу», — цитує слова Президента його прес-служба.