" Наші арбітри повертаються до еліти"

8 лютого 2014

Куратор системи арбітражу в Україні П’єрлуїджі Колліна  взяв участь у роботі щорічних зимових курсів  арбітрів УЄФА, які проходили у Лісабоні. Він привітав арбітрів, які нещодавно отримали категорію ФІФА, і закликав їх проявити відповідальність і відданість своїй професії.

— Мати категорію ФІФА — це величезне досягнення, —  наголосив італійський спеціаліст. — Але майте на увазі, що це тільки перший крок. Ви повинні щось віддати професії та всім новачкам суддівського корпусу, які на вас дивляться. Поведінкою і своїм способом життя ви зобов’язані бути для решти арбітрів прикладом.

 Сказане повною мірою стосується кращих представників суддівського корпусу України, які днями отримали запрошення на проведення престижних матчів.  Арбітр ФІФА Катерина Монзуль проведе зустріч відбірного циклу чемпіонату світу серед жінок, у якому зустрінуться сусідки та принципові суперниці — збірні Нідерландів та Бельгії. Матч відбудеться 12 лютого у місті Зволле. Функцію асистентів арбітра виконуватимуть Наталія Рачинська та Марина Cілецька.

 Нагадаємо, що Kомітет арбітрів ФФУ, отримавши запрошення від Королівської федерації футболу Іспанії, також доручив українській бригаді на чолі із Євгеном Арановським провести товариський матч між національними збірними Іспанії та Італії.  Асистентами арбітра призначено Олександра Войтюка та Олександра Корнійка.

 Матч відбудеться 5 березня  на стадіоні «Вісенте Кальдерон» у Мадриді. 



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua