"Науковці розкрили секрет молодості Мадонни"

3 вересня 2013

Мадонна. Фото з сайту www.madonnasait.ruНапередодні дня народження Мадонни у пресі з’явилося повідомлення про розкриття секрету молодості поп-діви. З’ясувалося, що не варто шукати джерела краси співачки в кабінетах пластичних хірургів — вони приховані у неї на кухні.

Мільйони жінок не можуть не заздрити тому, який вигляд має Мадонна у свої… 55 років! Усі запитання стосовно своєї молодості Мадонна довгий час залишала без відповіді. Однак сказане в одному з інтерв’ю слово «астаксантин» змусило громадськість звернутися до інтернет-пошуковців, а ті видали наукове визначення, з якого стало зрозуміло, що це «потужний антиоксидант», який міститься в «якихось водоростях червоного кольору»…

Але одне з досліджень, проведених у Сполучених Штатах, що не мало спочатку жодного стосунку до зірки, розкрило секрет загадкового «астаксантину». За результатами цього дослідження виявилося: щоб залишатися молодою і красивою, Мадонні всього-навсього потрібно було вживати креветки!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:   Вчені назвали протиракові спеції

Вивчаючи вплив хімічного складу креветок на організм людини, американські вчені виявили, що саме в креветках найвищий вміст астаксантину порівнянно з іншими продуктами харчування.

Астаксантин — речовина справді важлива для організму. Маючи потужний антиоксидантний ефект (за деякими відомостями, сильнішим, ніж у традиційного джерела молодості — вітаміну E), астаксантин здатний сповільнювати процеси старіння не тільки клітин шкіри, а й усього організму.

Зокрема, фахівці стверджують, що люди, які регулярно вживають креветки, значно рідше страждають від серцево-судинних захворювань і майже ніколи не хворіють на артрит.

Важливим зауваженням, зробленим під час дослідження, був спосіб вживання креветок. Для отримання максимальної користі креветки слід вживати тільки свіжими, і в жодному разі не вживати вдруге заморожених. Якщо ж креветки кілька разів заморожували і розморожували, концентрація астаксантину знижується до показників, що не мають принципового значення для організму людини. 



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua