"Науку потримали в руках"

4 червня 2013

МАЙБУТНЄ. Разом із вихованцями Бердичівської загальноосвітньої школи-інтернату I—III ступеня Прем’єр-міністр Микола Азаров відвідав столичний Музей популярної науки і техніки.

«У мене надзвичайно приємний день, бо я з величезним задоволенням разом з дітьми відвідав цей музей. Вважаю, що це для дітей дуже корисно, коли можна особисто переконатися і на власні очі побачити, руками перевірити, як працюють складні фізичні явища. Для дітей це дуже пізнавально», — поділився враженнями Микола Азаров.

Він нагадав, що 2013-й оголошено в Україні Роком творчості дітей. Тож уряд значну увагу приділяє тому, щоб українські діти росли всебічно розвиненими. Загалом успішний розвиток будь-якої країни полягає у реалізації інноваційних проектів, що створює продукт з високою доданою вартістю і завойовує нові ринки.

«Наш розвиток і добробут залежать передусім від того, чи зможемо ми знайти щось нове, щось невідоме на ринку, і з цим новим вийти і завоювати ринки для нашої промисловості. І все це закладається не за один рік. Але якщо ми у своїх дітей пробудимо потяг до творчості, то можемо бути впевненими, що країна буде багатою і успішною», — підсумував Микола Азаров.

На завершення він привітав вихованців з Міжнародним днем захисту дітей і вручив їм подарунки, повідомляє департамент інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату Кабміну.

Відділ новин
«Урядового кур’єра»



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua