"Новий iPhone 5C з'явиться в Україні в жовтні і коштуватиме від 5199 гривень"

11 вересня 2013

Компанія Apple представила у Сан-Франциско два нових продукти  – флагман iPhone 5S та бюджетну версію смартфона iPhone 5C. Довгоочікувані новинки будуть працювати на революційній операційній системі iOS 7, анонс якої відбувся три місяці тому.

Оновлена п’ята версія смартфона iPhone 5S буде доступна у традиційних білому та чорному, а ще – в золотому кольорах. iPhone 5S підтвердив статус iPhone як бізнес-смартфона № 1 у світі, завдяки зовсім новому підходу до персональної безпеки пристрою. Нові телефони будуть обладнані технологією Touch ID, яка може зчитувати відбитки пальців через сканер і слугуватиме замість паролів. Сканер вбудований в кнопку "Home" і тепер ніхто без відома юзера не зможе потрапити в його смартфон.

Нова версія iPhone 5S має чудову мобільну камеру.  В Apple зробили акцент на розмір матриці, а не на кількість пікселів. Нова камера здатна знімати slow-motion відео в HD-якості 120 кадрів за секунду. Новий iPhone, який традиційно вважається найпродуктивнішим і стабільнопрацюючим смартфоном у світі, отримав новий 64-бітний процесор A7 з відеопідсистемою, яка в 56 разів продуктивніша за свого предка в першому iPhone. Така технологія була вперше застосована в смартфонах. І тут саме Apple стала в авангарді. Старт продажу iPhone 5S в Україні відбудеться вже в жовтні за ціною від 7999 грн за модель на 16 Gb, повідомляє прес-служба мережі гаджетів і аксесуарів «Цитрус».

Новий iPhone 5C, виконаний у серії з п’яти кольорових корпусів.

Компанія Apple також потішила своїх шанувальників іншим брендом, випустивши на зміну iPhone 5 новий iPhone 5C, виконаний у серії з п’яти кольорових корпусів: білий, синій, червоний, жовтий і зелений. Дисплей нової моделі має в діагоналі 4 дюйми. Пристрій завтовшки 7,8 мм важить лише 112 грамів. Процесор працюватиме в 40 разів швидше, ніж у першої моделі, і вдвічі, ніж у попередньої.

Ціна iPhone 5C в Україні буде такою, як і iPhone 5 від 5199 гривень за модель 16 Gb, повідомляють у «Цитрусі». Продаж iPhone 5C почнеться також у жовтні.

Після презентації мережа «Цитрус» розпочала збирання попередніх замовлень на обидві нові моделі iPhone на сайті http://www.citrus.ua/shop/goods/mobile/1049/

Обидва смартфони пройдуть сертифікацію в Україні. «Ми прогнозуємо серйозні зміни на українському ринку категорії смартфонів вартістю 4-5 тисяч гривень, адже за рахунок «культовості» бренда новий iPhone 5C зможе значно відтіснити продаж Андроїд- пристроїв у цьому сегменті. Таку ситуацію прогнозують експерти в усьому світі» зазначає Віктор Шолошенко, директор з маркетингу мережі «Цитрус».

ДОВІДКОВО

За даними Strategy Analytics, iPhone 5 було визнано найпопулярнішим смартфоном у світі протягом трьох кварталів за кількістю відвантажених смартфонів. За перші 24 години відкриття попередніх замовлень на нього було отримано понад 2 мільйони замовлень. Усього в 4 кварталі 2012 року було продано понад 27,4 мільйона iPhone 5, з яких майже 5 мільйонів – лише за перший вікенд.

В Україні з часу старту продажу iPhone 5 в жовтні 2012 року продано понад 90 тисяч цих смартфонів.

«Цитрус» українська мережа магазинів гаджетів і аксесуарів, експерт ринку мобільних IT-технологій. Сьогодні мережа представлена 30 магазинами в найбільших містах України: Києві, Харкові, Донецьку, Дніпропетровську, Одесі, Запоріжжі та інших, а також власним інтернет-магазином Citrus.ua .



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua