"Новий керманич хокейної дружини"

Валірій РЕКУНОВ
20 серпня 2013

НАПЕРЕДОДНІ. Сьогодні в Донецьку головного тренера «Донбасу» Андрія Назарова буде представлено як наставника збірної України. Його помічником у головній команді країни стане відомий у минулому захисник київського «Сокола» та збірної країни Олександр Годинюк.

Перед новим керманичем  керівники Федерації хокею України ставлять завдання повернути національну команду  до  елітного дивізіону світового хокею.

— У сезоні 2015/2016 ми повинні грати в одній групі з Канадою і Швецією, Чехією і Росією, — сказав журналістам Андрій Назаров. —  Хотілося б досягнути цього вже  наступного року. Однак  фахівці вважають: якщо це станеться протягом наступних двох років, ми всі будемо молодцями. Я приїхав у Донецьк, щоб  «Донбас» успішно виступив у розіграші Континентальної хокейної ліги. Тепер намагатимуся   досягти результату і в роботі зі збірною, — підкреслив російський фахівець.

Нагадаю, що наприкінці  липня ФХУ звернулася до місцевого хокейного клубу по дозвіл на призначення головного тренера Андрія Назарова на аналогічну посаду у збірній України. Донецький колектив відповів згодою.

У рамках підготовки до нового сезону донецький клуб взяв участь у товариському турнірі.  У розіграші Кубка губернатора Нижегородської області підопічні Назарова з рахунком 2:1 переграли московське «Динамо». У складі переможців відзначилися Подградскі та Варламов. А у фіналі поступилися господарям    торпедівцям  з Нижнього Новгорода 1:3. 



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua