Рятувальники із Сум та шахтарі з Лисичанська разом відбудовували Томашівський міст, який три місяці тому зруйнували бойовики. Об’єкт важливий: це один із трьох мостів через річку Сіверський Донець. 

Об’єкт відновлювали без залучення бюджетних коштів, силами волонтерів. А про те, що у роботах брали участь рятувальники зведеного загону Міжрегіонального центру швидкого реагування з міста Ромни й шахтарі «Лисичанськвугілля»,  розкаже інформаційна стела, встановлена біля мосту.

Для того, аби міст міцно з’єднав береги головної в регіоні ріки, спочатку водолазно-піротехнічний розрахунок із шести рятувальників обстежив споруду по всій довжині (94 метри) й ширині (11 метрів), а також прилеглу акваторію, щоб виявити залишки вибухівки. І вже потім розпочали відбудовні роботи. А завершили їх тим, що пофарбували огородження моста в кольори українського прапора.

І це не просто красиво. А й важливо, адже автомобільний Томашівський міст — одна з основних транспортних артерій Луганщини, що з’єднує залізничний вокзал «Рубіжне» і Новодружеськ.